ISO 9001

Wie wil er nou geen kwaliteit leveren? ISO 9001 is de norm voor kwaliteitszorg. Werken aan kwaliteit geeft inzicht in de bedrijfsvoering en handvaten om, waar nodig, bij te sturen. Alle processen worden vastgelegd en de kwaliteit ervan geborgd.


Een ISO 9001 certificaat helpt:

de interne en externe klanttevredenheid te vergroten;

• de organisatie verder te professionaliseren;

efficiënter te kunnen werken;

• een streepje voor te hebben op concurrenten die geen certificaat hebben.

Buro kim voor optimaal kwaliteitsmanagement

Samen met Buro kim doorloop je de volgende stappen in de voorbereiding op jouw ISO 9001 certificering:


Inventariseren

In korte tijd inventariseren we de huidige werkwijze van jouw organisatie. Deze inventarisatie gebruiken we om een kwaliteitsmanagementsysteem op te zetten dat voldoet aan de norm, maar bovenal past bij jouw organisatie.

Implementeren

Je krijgt een concrete actielijst met verbeterpunten. Buro kimt begeleidt jouw organisatie bij het implementeren van de verbeteringen.


Optimaliseren

Buro kim verzorgt professionele interne audits. Hierna weet je precies hoe ver je bent in de voorbereiding op certificatie. Ook verzorgt Buro kim een heldere managementrapportage waaruit blijkt hoe jouw organisatie presteert op het gebied van kwaliteit en waar zich verbetermogelijkheden bevinden. 

Wat anderen zeggen

Rob Konterman – COO bij Castor

“Veroni heeft ons bij Castor ondersteund tijdens ons ISO 9001, ISO 27001 en NEN7510 certificeringsproces en ik beveel haar ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een professionele, flexibele en betrokken adviseur. Met haar ervaring en communicatieve vaardigheden heeft ze het proces aangestuurd en ervoor gezorgd dat we het hele systeem zelf in handen hebben genomen. Ze reageerde snel op vragen gedurende de maanden dat we samenwerkten, en het belangrijkste: we hebben in één keer de certificering behaald.”

Voor iedereen die op zoek is naar een professionele, flexibele en betrokken adviseur.