ISO 9001

ISO 9001

Een ISO 9001 certificaat helpt u om:
– de interne en externe klanttevredenheid te vergroten;
– efficiënter te kunnen werken;
– uw organisatie verder te professionaliseren;
– een streepje voor te hebben op concurrenten die geen certificaat hebben.

ISO 9001 is een certificeerbare norm die gericht is op kwaliteitszorg. De processen in uw organisatie worden vastgelegd en de kwaliteit ervan geborgd. Dit geeft u meer inzicht in de bedrijfsvoering en handvaten om, waar nodig, bij te sturen. 

Buro kim voor optimaal kwaliteitsmanagement

Buro kim is dé specialist voor het MKB op het gebied van ISO 9001.

Met Buro kim kiest u voor:
– een praktische en persoonlijke aanpak;
– zorgeloos het certificaat behalen;
– certificeren in uw tempo.

STAPPENplan certificeren iso 9001-

Samen met Buro kim doorloopt u de volgende stappen in de voorbereiding op certificering:
Inventariseren; Op basis van interviews en het bekijken van bestaande documenten en systemen wordt in korte tijd geïnventariseerd wat uw huidige werkwijze is. Vervolgens wordt samen met het management vastgesteld welke elementen belangrijk zijn voor het borgen van de kwaliteit. Buro kim zorgt voor vastlegging van deze zaken in beleid en procedures die voldoen aan de norm en passen bij uw organisatie. 
Implementeren; U krijgt een concrete actielijst met verbeterpunten. Buro kimt begeleidt het management van uw organisatie bij het implementeren van de verbeteringen.
Optimaliseren; Buro kim verzorgt voor u professionele interne audits. Hierna weet u precies hoe ver u bent in de voorbereiding op certificatie. Als laatste wordt een heldere managementrapportage voor u opgesteld waaruit blijkt hoe uw organisatie presteert op het gebied van kwaliteit en waar zich verbetermogelijkheden bevinden. 

Referentie
Freek Henderson – toenmalig Kwaliteitsmanager bij Berg Toys:
“Mede dankzij Veroni heeft BERG Toys succesvol het certificeringtraject voor implementatie van ISO9001 als kwaliteitsmanagement systeem afgerond. Gedurende dit traject heb ik zeer prettig met haar samengewerkt. Door haar vakkundige en professionele kennis van kwaliteitsmanagementsystemen en haar stimulerende ondersteunende en doelgerichte manier van werken zijn dit soort successen een logisch gevolg. Een absolute aanrader voor iedere ambitieuze organisatie.”

Meer weten?

Wilt u meer weten over wat Buro kim voor u kan betekenen of wilt u een vrijblijvende prijsopgave?
Neem dan contact op via:
E: info@burokim.nl
T: 06 57 94 21 58