ISO 27001

ISO 27001

Een ISO 27001 certificaat helpt u om:
– de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van informatie te borgen;
– de risico’s op het gebied van informatiebeveiliging in kaart te brengen;
– uw klanten het vertrouwen te geven dat hun informatie bij u in goede handen is;
– uw organisatie verder te professionaliseren;
– een streepje voor te hebben op concurrenten die geen certificaat hebben.
ISO 27001 is een certificeerbare norm die gericht is op informatiebeveiliging. Voor het behalen van dit certificaat brengen we eerst alle huidige manieren van informatiebeveiliging die in de organisatie aanwezig zijn in kaart. Vervolgens beoordelen we de risico’s op het gebied van informatiebeveiliging. Op basis daarvan worden maatregelen genomen om de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van de informatie verder te borgen. 

NEN7510

NEN 7510 is de norm voor informatiebeveiliging in de zorg. Deze norm is gebaseerd op de ISO 27001 met aanvullingen voor het veilig behandelen van patiëntgegevens.

Buro kim ondersteunt bij informatiebeveiliging

Buro kim is dé specialist voor het MKB op het gebied van ISO 27001 en NEN 7510. Met Buro kim kiest u voor:
– een praktische en persoonlijke aanpak;
– zorgeloos het certificaat behalen;
– certificeren in uw tempo.

STAPPENplan certificeren iso 9001-

Samen met Buro kim doorloopt u de volgende stappen in de voorbereiding op certificering:
 
–  Inventariseren; Op basis van interviews en het bekijken van bestaande documenten en systemen wordt in korte tijd geïnventariseerd wat uw huidige werkwijze is. Vervolgens wordt samen met het management vastgesteld welke elementen belangrijk zijn voor het borgen van de informatiebeveiliging en welke risico's hierbij aanwezig zijn. Buro kim zorgt voor vastlegging van deze zaken in beleid en procedures die voldoen aan de norm en passen bij uw organisatie. 
 
–  Implementeren; U krijgt een concrete actielijst met verbeterpunten. Buro kimt begeleidt het management van uw organisatie bij het implementeren van de verbeteringen.
 
–  Optimaliseren; Buro kim verzorgt voor u professionele interne audits. Hierna weet u precies hoe ver u bent in de voorbereiding op certificatie. Als laatste wordt een heldere managementrapportage voor u opgesteld waaruit blijkt hoe uw organisatie presteert op het gebied van informatiebeveiliging en waar zich verbetermogelijkheden bevinden. 

Referentie
Bernard Veenstra – Financieel directeur Arrix Automatisering:
“Veroni heeft Arrix professioneel begeleid tijdens de implementatie en certificering van zowel ISO 9001 als ISO 27001. Haar kennis van zaken, betrokkenheid en toegevoegde waarde zijn ons zeer goed bevallen. Naast het feit dat het gewoon een hele prettige persoonlijkheid is, die voortvarend te werk gaat.”

Meer weten?

Wilt u meer weten over wat Buro kim voor u kan betekenen of wilt u een vrijblijvende prijsopgave?
Neem dan contact op via:
E: info@burokim.nl
T: 06 57 94 21 58